Det ligger i blodet

Hvordan ble Ayla Hutchinson en prisvinnende gründer? Vel, dette skyldes at hun ble født inn i familien til Hutchinson, hvorav mange er ingeniører som oppfordrer og inspirerer sine barn til å være frie tenkere.

Gründere i familien

Aylas far, Vaughan Hutchinson er ingeniør og har patentert flere oppsiktsvekkende oppfinnelser og har nå en vellykket bedrift som selger og eksporterer disse. Han jobber med prinsippet om at kvalitet og pålitelighet teller og ingen produkter produseres og selges med mindre de er grundig testet og kvalitetssikret. Han har i sin tur lært dette prinsippet fra sin far Graeme Hutchinson, som har jobbet hele sitt liv som ingeniør for petrokjemisk industri der standarden er høy.

Aylas oldefar William Hutchinson hadde også en vellykket ingeniørvirksomhet i Hawera som produserte hans revolusjonerende oppfinnelse kalt Hutchinson Individual Milker. Han oppmuntret og videreførte sin arbeidsetikk og frie tenkemåte til sine sønner.

Imidlertid var den største Hutchinson oppfinneren Ayla's tipp tipp oldefar George Fell Hutchinson. Hans to viktige oppfinnelser forandret livet til mange Taranaki-bønder. Disse var, "G. F. Hutchinson Water Ram "som pumpet elvvann til gårdens oppbevaringstanker og" Hutchinson Vacuum Pump " for landbruksmelkeutstyr. Begge disse maskinene var i stand til å operere ved å utnytte vannkraft noe det var rikelig av i Taranaki og George ble ansett som en helt.

Georges familie kom fra det engelske innsjødistriktet og var relatert til Fells-familien som eide de store ingeniørarbeidene fra Fell's Foundry i Windermere. Denne Hutchinson-familien på syv flyttet til New Zealand i 1880 med George som på den tiden bare var 13 år, omtrent samme alder som Ayla.

Se produktene til Aylas pappa, Vaughan Hutchinson